Je programma coaching e-learning
verdient het beste platform

Digitale alles-in-één-oplossing voor het opzetten, uitvoeren en meten van jouw programma’s en activiteiten

Geef vorm aan welzijn van je medewerkers
op jouw  manier

Healfie biedt werkgevers een complete, flexibele oplossing voor het opzetten, uitvoeren en meetbaar maken van programma’s gericht op de gezondheid en het welzijn van medewerkers. Of je nu een vitaliteitsprogramma op maat wilt maken, onderzoeken wilt uitvoeren, of toegang wilt bieden tot een digitaal netwerk van hulpverleners, healfie maakt het allemaal mogelijk in één gebruiksvriendelijk platform.

Jouw platform jouw regie

Met Healfie bepaal je zelf hoe je medewerkersprogramma’s eruitzien. Kies uit onze kant-en-klare oplossingen, voeg je eigen programma’s toe of laat ons alles voor je beheren. Of je nu een basispakket wilt of maatwerk, wij helpen je op elke stap.

Alles-in-één oplossingen voor
vitaliteit, gezondheid, en preventie

Healfie biedt verschillende oplossingen om de gezondheid en het welzijn van jouw medewerkers te bevorderen. Je kunt een compleet programma samenstellen, dat volledig aansluit bij de behoeften van jouw organisatie en werknemers. Een aantal van onze oplossingen omvat:

Maatwerk programma's

Stel programma’s samen die zowel fysieke als mentale gezondheid van jouw medewerkers verbeteren. Pas ze aan op de specifieke behoeften van je organisatie.

Healthchecks en metingen

Monitor hoe het gaat met je medewerkers met periodieke checks en vragenlijsten. Zorg voor tijdige hulp en voorkom verzuim

Toegang tot hulp

Bied je team direct toegang tot goedgekeurde zorgprofessionals en coaches via je eigen of ons netwerk, zodat problemen niet escaleren.

Zelfhulp & ontwikkeling

Geef medewerkers toegang tot zelfhulpmodules, coaching en micro-learnings via onze digitale bibliotheek en app, voor flexibele ondersteuning.

Medewerker platform en -app

Centraal platform waar medewerkers hun welzijn zelf beheren, met volledige controle over hun gegevens en hulpverlening, veilig en privé

Dashboards & analytics

Zie met dashboards in één oogopslag hoe het gesteld is met de vitaliteit, energie en welzijn van je organisatie, teams en medewerkers

Flexibiliteit
en ondersteuning

Bij healfie krijg je de vrijheid om het platform aan te passen aan jouw wensen. Of je nu een eigen programma wilt opzetten, onze bestaande oplossingen wilt gebruiken, of het hele proces wilt uitbesteden, de keuze is aan jou. Wij bieden ondersteuning, training en updates om ervoor te zorgen dat jouw organisatie altijd het beste uit Healfie haalt.

Veelgestelde vragen

Zeker niet! Kosten-technisch is healfie interessanter dan de gemiddelde traditionele vitaliteitsprogramma’s.

Klaar om werk te maken van
vitaliteit, gezondheid en preventie?

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek. Ontdek hoe Healfie jouw organisatie kan ondersteunen bij het realiseren van een gezondere, productievere werkomgeving, waarin vitaliteit en welzijn centraal staan.

Samenwerken aan vitale organisaties, met energieke teams en gelukkige medewerkers.

Voor professionals

© 2024 Alle rechten voorbehouden