Gaiane Abrahamian

Stress, burn-out coach | orthomoleculair therapeut

Ik help je om een burn-out te voorkomen en als je een burn-out hebt, help ik je om daar definitief uit te komen

Over Gaiane

Ik heb 12 jaar in loondienst gewerkt in verschillende functies, ook binnen de Ondernemingsraad. Na een zware burn-out voelde ik me geroepen om impact van burn-out meer op de kaart te zetten. Naast mijn stress en burn-out praktijk ‘Hart voor burn-out’ ben ik initiatiefneemster van documentaire ‘Burn-out spreekt’, mede-schrijfster van het lied ‘Burn-out zingt’, oprichtster van burn-out stichting en maakster van de voorstelling “Burn-out on stage”.

Naast ervaring met burn-out en depressiviteit ben ik ervaringsdeskundige in diabetes type 1 en chronische darmontsteking.

Werkwijze:
Ik werk volgens de integrale HART-methode. Maatwerk is de key binnen mijn trajecten en ik kom samen met jou tot de kern van het probleem. Ik help vrouwen om van mentale en fysieke disbalans te komen naar mentale en fysieke veerkracht.
Naast 1-op-1 coaching geef ik workshops, trainingen en masterclasses op het gebied van onder andere stressmanagement, verwachtingsmangent, fysieke en mentale vitaliteit, breintraining en piekertraining.