Gjalt Vlam

Ademtherapeut / -trainer

"Slechts één ademhaling kan alles veranderen"


Over Gjalt

Missie:
Op heldere en eenvoudige wijze laten zien hoe de ademhaling kan bijdragen aan een gezond en gelukkig leven waarbij fysiek- en emotioneel welzijn in balans zijn.

Ervaring:
Elke dag ervaar ik zelf hoe ik met mijn adem mijn fysieke en mentale staat kan veranderen, kan optimaliseren. Als ik voor een groep sta, in
stressvolle situaties, tijdens een triathlon of in contact met anderen. En dat is ook wat ik dagelijks zie in mijn adempraktijk. Een optimale ademhaling verandert alles. Daar bestaat niet een allesomvattende ademtechniek voor, het gaat erom de juiste techniek op het juiste moment toe te passen. Mijn passie en kwaliteit zit in het bij elkaar brengen van technieken.

Ademcoaching en -therapie kan ingezet worden voor uiteenlopende doelen: ademhalingsklachten, slaapapneu/slecht slapen, rugklachten, angst- en paniekstoornissen, prestatieverbetering, weinig energie, stress- & burnoutklachten, Dit doe ik zowel in 1-op-1 coaching als in groepstrainingen, waarbij ik het belangrijk vind dat je altijd naar huis gaat met oefeningen die je zelf kunt doen.

Naast mijn coaching- en therapiepraktijk leid ik binnen Adempro ook nieuwe ademtherapeuten op en geef ik ademtrainingen voor zorgprofessionals.