Heidi Kruize

(Lifestyle)coach

Geen ellenlange praatsessies. In 1 dag het verschil maken voor morgen.

Over Heidi

Ik ben Heidi. Gecertificeerd en gediplomeerd coach. Ik heb diverse (coach)opleidingen gevolgd, o.a. de Coach Intensive bij NONONS. Voor 2023 staat er een opleiding Systemisch coachen op de agenda.

Ruim vijf jaar geleden ontwikkelde ik de One Day Magic. Ik wilde iets doen wat er nog niet was, iets waarmee ik me kon onderscheiden maar bovenal iets waar behoefte aan was: in korte tijd de angel uit een lastige situatie halen om complexiteit van een probleem te voorkomen.

Als coach sprak ik regelmatig mensen die een relatief klein ‘probleem’ hadden maar het – onbewust -complex maakten door gevoelens te negeren. Niet handig, want wanneer je op tijd aan de bel trekt en werkelijke emoties deelt , dan voorkom je veel gedoe.

Het is bijzonder wat er in 1 dag kan veranderen. Ik ben ervan overtuigd – en veel ODM-deelnemers zijn het met me eens – dat lange coach-trajecten of therapie niet altijd nodig is. De One Day Magic is een mentale opruimsessie waarbij je jezelf (nog) beter leert kennen. Na deelname ben je in staat om direct positief te veranderen.