Marieke Kruissen

Voedingskundige leefstijlcoach

Als voedingskundige leefstijlcoach help ik je te gaan voelen wat goed voor je is.

Over Marieke

Mijn naam is Marieke Kruissen-Bos en ik ben sinds 2021 gecertificeerd leefstijlcoach.

Voeding en de weg die voeding in ons lichaam aflegt inspireert me al van jongs af aan. Na diverse opleidingen als voedingskundige manager (HBO), natuurvoedingskundige en voedingsconsulent (HBO) was het de opleiding tot leefstijlcoach bij de AVLEG wat al de kennis heeft samengebracht.

Zelf ben ik moeder van 2 jongens van 8-13 jaar oud. Na 20 jaar ervaring als ondernemer in de horeca en evenementenbranche, heb ik veel met stress momenten te maken gehad en weet ik als geen ander dat een drukke dag met onregelmatige werktijden een uitdaging is qua gezonde leefstijl.

Mijn passie,  kennis en levenservaring komen samen in  de Leefstijlschool. De leefstijlschool bevindt zich in de villa van Landgoed Bergzicht, een heerlijke groene plek met lichte kamers en huiselijke keuken waar je je snel thuis voelt.

De Leefstijlschool biedt diverse mogelijkheden om te werken aan een gezondere leefstijl. Een workshop opzoek naar je leefstijldoel , een persoonlijk 10 stappen programma of de Leefstijlinterventie COOL. In de Beleefkeuken organiseren we educatieve en praktische workshops die weg naar een gezonde leefstijl makkelijker maken. In Beleefkeuken Kids gaan we samen met kinderen al roerend in de pannen opzoek naar waar gezond en lekker samen kunnen komen en ontdekken de kinderen de weg door het lichaam.

 Als voedingskundige leefstijlcoach is het de kunst  om je dirigent te maken van jouw eigen lichaam. Dat jij gaat voelen wat goed voor je is, met bewustwording in de hoofdrol.