Samen terug naar de kern. Terug naar de basis.
Samen terug naar de kern. Terug naar de basis.

Wie ben je?
Hallo, ik ben Shehnaaz Abdoel, pedagoog en coach/trainer. Mijn achtergrond is Hindoestaans-Surinaams, een cultuur waarin tradities een grote rol spelen. Ik heb persoonlijk de worstelingen ervaren van het opgroeien binnen een cultuur met strikte normen en waarden, terwijl ik mijzelf en mijn plek in de wereld probeerde te ontdekken.

Wat doe je?
Ik help mensen en organisaties die worstelen met angsten, depressies, (seksuele) weerbaarheid, burn-out en overschrijdend gedrag. Dit zijn vaak symptomen van diepere, belemmerende overtuigingen. We werken samen om deze overtuigingen te identificeren, te begrijpen en te overwinnen. Dit doen we door terug te keren naar de basis, het achterhalen van de oorsprong van deze overtuigingen, en het vinden van manieren om ze te herkaderen in een positieve context.

Wie help je nu?
Ik help nu individuen die worstelen met hun innerlijke overtuigingen en angsten, en organisaties die hun medewerkers willen ondersteunen in het omgaan met stressvolle situaties. Het is mijn doel om hen de tools en vaardigheden te geven die ze nodig hebben om met deze uitdagingen om te gaan.

Hoe ben je hiertoe gekomen?
Mijn eigen ervaringen hebben mij naar deze carrière geleid. Ik heb persoonlijk de worstelingen van angsten, depressies en weerbaarheidsproblemen ervaren, en de impact die deze kunnen hebben op je leven. Deze ervaringen, gekoppeld aan mijn professionele achtergrond als pedagoog, hebben mij de motivatie gegeven om anderen te helpen met soortgelijke problemen.

Wat wilde je aanvankelijk?
Aanvankelijk wilde ik een verschil maken in mijn eigen leven. Toen ik besloot het roer om te gooien, besloot ik een sociale studie te volgen aan de hbo, met de bedoeling iets van mijn leven te maken. Maar naarmate ik verder kwam in mijn studie en mijn eigen persoonlijke reis, besefte ik dat ik niet alleen mijzelf kon helpen, maar ook anderen in vergelijkbare situaties.

Welke uitdagingen ben je tegengekomen?
Ik ben veel uitdagingen tegengekomen, waaronder problemen met zelfbeeld, problematische relaties, alcohol en andere stressoren. Ik heb ook de moeilijkheid ervaren om geschikte hulp te vinden, en de frustratie van op een wachtlijst te worden geplaatst toen ik die hulp het meest nodig had. Al deze ervaringen hebben me echter sterker gemaakt en me gemotiveerd om anderen te helpen.

Hoe neem je die ervaringen nu mee in wat je doet?
Ik gebruik mijn persoonlijke ervaringen om een empathische en begripvolle houding te tonen aan de mensen die ik help. Ik weet hoe het is om in hun schoenen te staan, en ik gebruik die ervaring om hen te begeleiden door hun eigen uitdagingen. Mijn eigen strijd helpt me om geduldig

en begripvol te zijn, maar het motiveert me ook om vastberaden en proactief te zijn in het vinden van oplossingen en strategieën die echt werken.

Wat zou je nog willen meegeven?
Ik wil mensen meegeven dat ze niet alleen zijn in hun worstelingen. De uitdagingen die je tegenkomt, hoe groot of klein ze ook lijken, zijn niet uniek voor jou. Er zijn anderen die dezelfde paden hebben bewandeld, en er zijn mensen zoals ik die bereid zijn je te helpen bij elke stap op weg naar herstel. Het belangrijkste is om te erkennen dat er een probleem is, de hulp te zoeken die je nodig hebt, en te geloven in je eigen vermogen om te veranderen en te groeien.

Ook wil ik benadrukken dat belemmerende overtuigingen geen definitief oordeel zijn over wie je bent of wat je kunt bereiken. Ze zijn slechts tijdelijke obstakels die kunnen worden overwonnen met de juiste tools en ondersteuning. Met hard werken, geduld en de juiste mindset, kun je deze obstakels overwinnen en een gelukkiger, gezonder leven leiden.

Ten slotte wil ik zeggen dat, hoewel mijn reis niet gemakkelijk is geweest, ik dankbaar ben voor de lessen die het me heeft geleerd. Het heeft me de kracht, het inzicht en de passie gegeven om anderen te helpen hun eigen worstelingen te overwinnen.

Het platform dat werk maakt van gezondheid, vitaliteit en preventie. Voorkomen is beter dan symptomen bestrijden.

Diensten

Over ons

© 2024 Alle rechten voorbehouden