Investeren in je mensen brengt
werkgeluk energie passie gezondheid productiviteit vitaliteit

Investeren in je mensen brengt
werkgeluk energie passie gezondheid productiviteit vitaliteit

healfie/people 
healthy business

Het Future Fit programma inspireert en helpt jouw medewerkers vitaler, gelukkiger en productiever te zijn door zelf regie te pakken. Nu en in de toekomst.

De wereld verandert

Ontwikkelingen gaan steeds sneller. Om nu en in de toekomst relevant te blijven moeten organisaties continue mee blijven veranderen. En juist veranderen vraagt veel van mensen. Het zorgt voor onzekerheid, spanning en stress.

Ontwikkel mindset en routines

Het vertrouwen van mensen en organisaties om situaties en uitdagingen de baas te zijn, neemt door een snel veranderende wereld af. Het Future Fit programma daagt mensen uit om continu te verbeteren. Elke dag 1%. Door routines in te bouwen, blijf je ontwikkelen. Daarmee groeit het vertrouwen en worden uitdagingen in de toekomst effectiever aangepakt.

Persoonlijk

Snel en op jouw moment. Jij hebt de regie over jouw ontwikkeling en wij faciliteren dat jij aan jouw ontwikkeling kan werken op het moment en de plek waarop jij dat wilt.

Online

Gedigitaliseerd en op de plek waar jij dat wilt. Via de mail, Instagram, TikTok of whatsapp. Waar jij uithangt, komen wij naartoe.

Praktisch

We hebben geen zin in eindeloze stukken tekst of moeilijke termen. Het Future Fit programma zit vol praktisch toepasbare tips&tricks om er zelf mee aan de slag te gaan.

Inspirerend

Door de inzet van inspirerende mensen zoals topsporters en experts maken wij het Future Fit programma voor jou aantrekkelijk en interessant.

Inhoud

Het Future Fit programma is opgebouwd rond 12 thema’s.

Elk thema wordt ingeleid door een topsporter die u vanuit eigen ervaring meeneemt. En uitnodigt er zelf en met anderen mee aan de slag te gaan.

Ervarings- en medisch deskundigen zorgen op inspirerende wijze voor verdieping.

Thema's

Wat levert het je op?

20% verzuim

10% productiviteit

30% werkgeluk

ROI 2-10X

Ontwikkeld door een uniek team

Wij zijn een netwerk van specialisten en generalisten. Met topsport, organisatie, en medische achtergrond. Vanuit onze expertise maken we voor elke uitdaging een oplossing op maat.

Wat onze klanten zeggen

“Het is uniek om zo laagdrempelig met topsporters in verbinding te staan. De samenwerking is enorm waardevol, zowel voor ons als voor de sport.”
“De persoonlijke inzichten vanuit de sport in combinatie met theorie helpt onze mensen enorm om continu aan de slag te blijven. Er zit voor ieder wat wils bij en ik zie de energie in onze organisatie toenemen.”
“We hebben een uitgebreid intern programma ontwikkeld. Het programma onderscheidt zich in de creatieve en persoonlijke aanpak.”

Wat is jouw investering ?

Future Fit Lite

2
/ maand per werknemer
 • Online programma
 • /checks inclusief PMO

Future Fit

12
/ maand per werknemer
 • Online programma
 • /checks inclusief PMO
 • Van meting naar advies
 • Coach gesprek
 • Online live events

Future Fit Op Maat

op aanvraag
 • Programma & metingen
 • Van meting naar advies
 • Coachgesprek
 • Online live events
 • Worksops & events
 • Traningen
 • Organisatie advies

Wil je nog meer weten?

Direct contact

Contact Informatie

Word je liever terug gebeld?
Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wij helpen en inspireren je medewerkers gezonder, vitaler en productiever te zijn.

Meld je aan om onze nieuwsbrief te ontvangen!

© 2022 Alle rechten voorbehouden