Het platform dat werk maakt van preventie

Begeleiding

Helpt zorgprofessionals hun kennis, ervaring, competentie beschikbaar te maken in digitale en hybride diensten

Platform

Faciliteert samen werken rondom gezondheid en preventie. Verbindt vraag met passende hulp, digitaal en fysiek

Helpende technologie

Faciliteert persoonlijk contact. Vergroot mogelijkheden. Maakt preventie op schaal mogelijk en makkelijker

Over healfie

Healfie is een netwerk organisatie van bevlogen professionals die ervaren dat ons zorgsysteem structureel is vastgelopen en zien dat het binnen het systeem niet lukt dit op te lossen.

Wij zien dat het anders kijken naar en organiseren van zorg voor gezondheid en preventie – in digitale en fysieke netwerken die uitgaan van de persoonlijke relatie en wisselwerking rondom mensen in plaats van ziekten – de sleutel is om ons allemaal gezonder te houden.

Wij zien dat mensen en werkgevers belangrijke partners zijn in deze transitie van ziekte en zorg naar gezondheid en preventie. En wij zijn ervan overtuigd dat het helpend inzetten van innovatieve technologie deze transitie zal versnellen. 

Wat deelnemers zeggen

“Op deze manier mensen helpen, geeft me zoveel energie en het wakkert het vuur in mij aan wat al een poosje aan het doven was. Ik zie nu hoe ik eindelijk de zorgverlener kan zijn die ik altijd al wilde zijn”
“Ik heb het roer omgegooid. Om nu te doen waar ik van droomde toen ik 19 jaar geleden mijn studie begon. Samen met andere zorgverleners gewoon mensen helpen! Mensen gezond houden!.”
“Onze multidisciplinaire aanpak, waarin digitale kennisoverdracht een belangrijke rol speelt, laat patiënten sneller en duurzaam herstellen. Healfie faciliteert dit en maakt dit makkelijker. Hierdoor kunnen we meer aandacht besteden aan onze patiënten."

© 2023 Alle rechten voorbehouden