Wist jij dat onderzoeken hebben aangetoond dat playlisten gemaakt door sporters zelf, betere resultaten opleveren dan kant en klare muzieklijsten.

Eigenlijk heel logisch, want iedereen heeft zijn eigen smaak en voorkeur voor muziek. Daarbij creëert iedereen een heel eigen, uniek gevoel bij een muziekstuk. Want wat ik voel bij het nummer Hotel California, kan totaal verschillen met wat jij daarbij voelt. 

Er bestaat dan ook geen playlist die voor iedere sporter werkt. Want alleen de muziek die iets met jou doet levert resultaten op!  

Dat is ook de muziek die jou in flow brengt, die jou als beste uit bed doet komen, je door moeilijke tijden sleept en je in de gewenste gemoedstoestand voor de game brengt.

Daarom zal een gekopieerde playlist en de even snel gemaakte lijsten, weinig tot geen effect opleveren. Het gaat om de kwaliteit!

Maar, kwaliteit zegt niets over de muziek. Een playlist met Hollandse liedjes is niet beter of slechter dan een playlist gevuld met klassieke muziek. Er bestaat geen foute of goede muziek. Er bestaat alleen maar smaak!!!

Kortom jij bent de enige die de muziek kan vinden die jou laat ontspannen, waardoor je de wedstrijd spanning beter aan kan en die jouw prestaties verbeteren. Morgen, hoe je die muziek kunt vinden. 

Fijne dag vandaag, geniet ervan.

Ignar