Hulp bij slaapproblemen

Op zoek naar een totaal oplossing om goed te leren slapen? Dan is dit de beste keuze.

Over healfie/sleep

Healfie/sleep is een totaal aanpak die je leert slapen. Wij zijn er voor mensen die worden belemmerd door een slechte nachtrust. Wij helpen jou doormiddel van ons online slaapprogramma en persoonlijke begeleiding. Zodat jouw gezondheid er op vooruit gaat en jij meer energie hebt om alles uit je leven te halen

Herkenbaar?

Dit programma is voor jou wanneer:

Wat is jouw investering ?

/Sleep Lite

25
  • Online programma
  • Persoonlijke slaapcheck

Healfie/sleep

195
  • Online programma
  • Persoonlijke slaapcheck
  • 1-op-1 online coaching

Over jouw slaap instructeur

Judith Palinckx heeft zich als leefstijlcoach gespecialiseerd in slaap. Ze is docent bij de opleiding voor slaapcoaches (Laudius). Na haar studie Biomedische wetenschappen heeft ze de zorg leren kennen vanuit de farmaceutische industrie. Ze heeft geleerd dat geneesmiddelen niet altijd de oplossing zijn. Het belang van een gezonde leefstijl wordt steeds duidelijker, en dat geldt zeker ook voor slaap. Door bepaalde ingesleten gewoontes te veranderen lukt het in veel gevallen om de slaap aanzienlijk te verbeteren. Als het nodig kunnen extra interventies ingezet worden. Judith gunt iedereen een goede nachtrust die zorgt voor positieve energie en een goede gezondheid. Zij ziet het als een voorrecht om daar aan bij te kunnen dragen.

Wat klanten zeggen

“Ik dacht altijd dat ik genoeg had aan 5 uur slaap, maar nu ik geleerd heb om beter te slapen merk ik dat ik al die tijd op halve kracht geleefd.”
“Ik heb mijn slaap enorm kunnen verbeteren door één ding te veranderen: vaste bedtijden aanhouden. Dat inzicht heeft me mijn leven terug gegeven, en zonder coaching was ik daar nooit achter gekomen.”
“ Het online programma werkt heel prettig. De hulp is heel persoonlijk, en ik heb eindelijk het gevoel dat ik het niet alleen hoef te doen”

Inhoud van het programma

Over slaap

Dagelijks een korte online les

Intake

Breng je slaapprobleem in kaart met behulp van een slaapdagboek

Slaapgewoontes

Ga aan de slag met je slaapgewoonten.

Tussenevaluatie

Wat heeft het verbeteren van slaapgewoontes opgeleverd? Is er meer nodig?

Slaapinterventie(s)

Als er na het verbeteren van de slaapgewoonten nog behoefte is aan verdere verbetering van de slaap kan je aan de slag met een bij jou passende slaapinterventie.

Eindevaluatie

Terugkijken op het programm. Wat heeft het opgeleverd? Is jouw doel bereikt? Hoe houd je de goede slaap vast? Is er meer nodig?

Wat levert het je op?

In vrijwel alle gevallen levert het programma een verbetering van de slaap op. En dat brengt je heel veel.
Op korte termijn:
Op lange termijn:

Ons programma samengevat

Ons slaap programma is een totaalpakket waarbij je handvatten en hulp krijgt om goed leren slapen

In 2 tot 3 maanden

beter leren slapen

Doorgronden

hoe je zelf aan verschillende aspecten van slaap kan werken

Leefstijlverandering

persoonlijke begeleiding afgestemd op jouw situatie

Veelgestelde vragen

In het programma krijgen we inzicht in jouw slaapgewoontes. Waar is ruimte voor verbetering? Waar wil jij mee aan de slag? Ik geef je inzicht en jij maakt de keuze.
Je hoeft geen slaapexpert te zijn om goed te slapen, maar het is wel handig om in grote lijnen te begrijpen hoe slaap werkt. De slaaptheorie wordt behandeld in korte lesjes van een paar minuten.
We kijken naar jouw slaapkwaliteit, naar jouw slaapgewoonten, of er misschien sprake is van een slaapstoornis, en als het nodig is houd je een slaapdagboek bij om jouw slaappatroon in kaart te brengen.
Hoe snel het gaat hangt natuurlijk af van jouw situatie. Na 2 weken begin je met het veranderen van je slaapgewoontes en dan zou al een kleine verbetering kunnen zien. Naarmate je verder komt met het programma zal je slaap naar verwachting steeds beter worden.
Als het programma is afgelopen en je bent tevreden over jouw slaap, dan kun je ervoor kiezen om slaaptips te blijven ontvangen. Dat houd je scherp.

Klaar om eindelijk goed te slapen?

Plan dan nu een gesprek in om de mogelijkheden te bespreken.

© 2023 Alle rechten voorbehouden