Wil jij weten wat je lijf je wil vertellen?

Analyse van je stem en vocale biomarkers helpt beter naar je lijf te luisteren. Zodat we samen kunnen doorgronden wat er speelt.

Je voelt van alles en medisch is er niets

Je bent niet de enige. Tot 40% van de consulten bij de huisarts en wel 66% bij specialisten betreft lichamelijke klachten waarvoor geen of onvoldoende medische verklaring gevonden wordt. Patiënten worden naar huis gestuurd met de boodschap: we kunnen niets aantonen. Medisch is er niets aan de hand. Het zal wel tussen de oren zitten.

Vaak duurt het minimaal 5 tot soms wel 30 jaar en zo’n 20 bezoeken aan de dokter of het ziekenhuis voordat duidelijk is geworden wat er speelt.  Onnodig!

In je stem en verhaal zijn aanwijzingen te vinden

Er zijn veel aandoeningen die zich langzaam ontwikkelen onder invloed van diverse onderliggende risicofactoren waaronder bijvoorbeeld leefstijl, chronische stress, veranderingen in microbioom, hormoonbalans. Ze worden ook wel “stille ziekten” genoemd omdat ze in het begin atypische symptomen vertonen. Maar anders dan de meeste mensen denken zijn er in jouw verhaal, in jouw stem  aanwijzingen te vinden,  die kunnen worden gebruikt om in een vroeg stadium bestaande risicofactoren op te sporen. 

Hoe wij jou helpen

We vragen je een stemfragment op te nemen. Dat we samen met een gevarieerd team van specialisten en deskundigen analyseren. Zo kijken en luisteren we vanuit meerdere perspectieven. Daarna gaan we met jou in gesprek om samen te doorgronden wat jouw lijf heeft te vertellen. En helder te krijgen wat er speelt, wat er mogelijk is, wat jij zelf kan. En als je hulp nodig hebt, helpen we je die vinden in ons netwerk.

1- analyse stem

en vocale biomarkers met team (medisch) specialisten geeft beeld wat er in jouw lijf speelt

2- doorgronden

samen met jou wat er speelt en wat er mogelijk is. Wat je zelf kan en waar hulp nodig is.

3- juiste hulp

vinden in het healfie netwerk die past bij jouw unieke verhaal, context en mogelijkheden

Ons team

We helpen je te luisteren naar wat je lijf je wil vertellen. We lopen met je mee tot je je eigen (gezondheid) uitdagingen de baas bent en we zijn er voor je als je hulp nodig hebt.

Jan Martijn Oosterveen

Huisarts | Plantvaardige dokter

Jelle Zwaag

Arts, in opleiding tot internist

Chantalle Burgers

Huisarts, leefstijl arts en coach

Jasper van Hylckama

Lifecoach, stress- en burn-out coach

Wilma Göttgens

Filosoof en apotheker

Max Caffa

Huisarts | Arbo arts

Gollan Raouf

Leefstijlapotheker en coach

Gjalt Vlam

Ademtherapeut / -trainer

Wat klanten zeggen

“Voor mij is heel veel duidelijk geworden. Alles valt op zijn plek. Ik zie nu hoe dingen samen hangen. En ook wat ik er zelf aan kan doen en wie mij kan helpen. Dat is extreem waardevol.
“Ik vind het erg heftig dat er in één analyse en één gesprek meer boven water is gekomen dan na 27 jaar artsen en ziekenhuizen bezoeken. Die ellende had dus niet gehoeven. Dat is wel heel confronterend."
“Ik zou willen dat ik drie jaar eerder had kunnen doen. Dan had ik niet door de hel van de afgelopen drie jaar heen gehoeven”

Veelgestelde vragen

Met stem analyse kijken of beter luisteren we naar vocale biomarkers. Oftewel de informatie die in onze stem is verborgen en die vertelt hoe het met onze gezondheid gaat. Voor velen klinkt dat als heel erg science fiction en is het idee lastig te bevatten dat we in onze stem kunnen horen hoe het met onze gezondheid gaat. Terwijl bijna iedereen toch ook het volgende herkent: je spreekt iemand, een goede vriend of een vriendin, en aan de stem hoor je al dat er iets aan de hand is. Hier speelt hetzelfde fenomeen als waarop stem analyse is gebaseerd: het herkennen van afwijkende patronen in de stem.

Klik voor een uitgebreidere uitleg op de volgende link :  uitleg video over vocale biomarkers

Ja ! De werking en bruikbaarheid van de onderliggende technologie is wetenschappelijk bewezen. Er komt steeds meer klinisch en wetenschappelijk onderzoek dat laat zien dat deze technologie bruikbaar is voor het screenen en detecteren van een steeds groter wordend scala aan aandoeningen. Denk bijvoorbeeld aan neurodegeneratieve aandoeningen, ontstekingsaandoeningen, cardiometabole aandoeningen, cardiovasculaire aandoeningen aandoeningen van de stem, luchtwegen of strottenhoofd.  Maar ook mentale gezondheid, emoties, vermoeidheid, stress.

Klaar om samen te luisteren naar wat jou lijf je wil vertellen?

Plan dan nu een gesprek in om de mogelijkheden te bespreken.

© 2023 Alle rechten voorbehouden