Investeer in gezondheid en verminder
zorg verzuim uitval verloop kosten

Investeer in gezondheid en verminder zorg verzuim uitval verloop kosten

Healfie people,
healthy business

Hoe gezond is jouw organisatie? En dan bedoelen we niet kapitaalkrachtig of winstgevend. Hoe gezond zijn de mensen? 

Ervaring en onderzoek laten zien dat als mensen in een organisatie bewust met hun gezondheid en vitaliteit bezig zijn, ziekteverzuim met 20% daalt, productiviteit met 10% stijgt en werkgeluk met 30% stijgt. Elke euro die je investeert verdient zich terug. Tot wel 10X.

Gezondere en fittere mensen verzuimen minder, zijn effectiever en wisselen minder van werkgever. Aandacht voor gezondheid is dus niet alleen een verplichte arbo-voorwaarde, het is één van de meest logische routes naar succes. 

Healfie helpt je daarbij!

20% verzuim

10% productiviteit

30% werkgeluk

ROI tot 10X

Onze beproefde aanpak

Samen ontwikkelen we voor jouw organisatie een aanpak op maat, bestaande uit checks die gezondheid  monitoren, programma’s die structureel aan de gezondheid van mensen en organisatie werken en individuele hulp voor mensen die daar behoefte aan hebben.

/checks

geven inzicht in de gezondheid en vitaliteit van werknemers, wat er speelt en mogelijk is. Zodat werknemers zelf aan de gang kunnen om gezondheid en vitaliteit te verbeteren. Of tijdig hulp vinden om problemen te voorkomen. De medisch gevalideerde checks kunnen worden ingezet als PMO.

/programma's

helpen om (zelf) gestructureerd aan de gang te gaan om gezondheid en vitaliteit duurzaam te verbeteren. Helpen om problemen te voorkomen. De programma's worden specifiek op de unieke persoon en situatie afgestemd op basis van diens eigen verhaal en gezondheidsdata.

/hulp

vind je via het interactieve adressenboek. Persoonlijk van vertrouwd en bekwaam hulpverleners. Van coach tot leefstijl arts. Van psycholoog tot internist. Digitaal uit de bibliotheek van beproefde programma's, apps en tools. Steeds de juiste match dankzij onze unieke story based matching.

Klaar om werk te maken van gezondheid ?

Plan dan nu een gesprek in om de mogelijkheden te bespreken.

Het platform dat je helpt werk te maken van gezondheid en preventie

Meld je aan om onze nieuwsbrief te ontvangen!

© 2023 Alle rechten voorbehouden