Workshops & trainingen

Inspireren • Leren • Ontwikkelen

Voor teams die bruisen van
energie en bevlogenheid

Het is een bekende uitdaging: hoe houd je medewerkers vitaal, gemotiveerd en bevlogen? Bij Healfie begrijpen we dat dit niet altijd even makkelijk is. De sleutel ligt in het bewerkstelligen van duurzame gedragsverandering. Wij bieden een breed scala aan interactieve workshops, webinars en trainingen die bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit van je mensen, je teams, je organisatie.

Jouw keuze,
jouw doelen

Of je nu kiest voor een standaard workshop of een webinar, we zijn er om jouw organisatie te helpen. Misschien weet je al precies wat je nodig hebt, of misschien kun je wat begeleiding gebruiken bij het kiezen van de juiste workshop. In beide gevallen staan wij klaar om je te ondersteunen.

Onze workshops en webinars zijn erop gericht jouw medewerkers te inspireren en te motiveren. We brengen inzichten uit de neuromarketing samen met de ervaring vanuit de topsport en de praktijk. We bieden interactieve en praktische sessies aan, die zich richten op fysieke en mentale gezondheid, maar ook op vitaal leiderschap.

Meer werkplezier
meer productiviteit

De voordelen van een gezonder en vitaler team zijn enorm. Verminderd ziekteverzuim, verhoogde productiviteit, een betere sfeer op de werkvloer en minder verloop zijn slechts een paar voorbeelden. Onze workshops en trainingen zijn erop gericht om deze voordelen voor jouw organisatie te realiseren.

Ontwikkeling op eigen tempo

Ons platform biedt, net als Netflix, toegang tot een diversiteit aan inspirerende webinars, live of opgenomen. We dagen medewerkers uit om zich te blijven ontwikkelen, met sessies die aansluiten op maandthema’s. Medewerkers kiezen zelf wat, waar en wanneer ze leren, voor groei in eigen tempo. Deze flexibele toegang tot kennis en praktische tips maakt ons platform uniek krachtig.

Workshops op maat

Is er een specifiek thema binnen jouw organisatie waar je aandacht aan wilt besteden? Dat is geen probleem. Onze workshops, webinars en trainingen kunnen volledig op maat worden gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij jouw doelen en behoeften.

Jouw partner
in vitaliteit

Wij zien onszelf niet alleen als een leverancier van workshops en webinars. Wij zijn een partner die naast je staat in je streven naar een gezondere en productievere werkomgeving. Wij zijn er om jouw uitdagingen aan te gaan, en om samen met jou te werken aan een toekomst waarin vitale medewerkers de wereld in beweging brengen.

Wat onze klanten zeggen

“Het is uniek om zo laagdrempelig met topsporters in verbinding te staan. De samenwerking is enorm waardevol, zowel voor ons als de sport”
“De persoonlijke inzichten vanuit de sport in combinatie met theorie helpt onze mensen enorm om continu aan de slag te blijven/ Er zit voor ieder wat wils bij en ik zie de energie in onze organisatie toenemen.”
“We hebben een uitgebreid intern programma ontwikkeld. Het onderscheidt zich in de creatieve en persoonlijke aanpak.”

Jouw workshop: jouw beleving

Bekijk de volgende video voor een impressie van een workshop op maat.

Video afspelen

Klaar om werk te maken van
gezondheid vitaliteit preventie
in jouw organisatie?

Klaar om werk
te maken van
gezondheid vitaliteit preventie
in jouw organisatie?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Wij staan klaar om je te helpen.

Healfie people, healthy business. Wij helpen je nog beter voor je medewerkers te zorgen, zodat zij nog beter voor je klanten zorgen.

Over ons

© 2024 Alle rechten voorbehouden