Wil jij werk maken van preventie? leefstijl? gezondheid?

Wil jij werk maken van
preventie? leefstijl? gezondheid?

Meld je dan nu aan als deelnemer bij healfie,
het platform dat jou als ondernemende zorgprofessional helpt werk te maken van preventie

De zorg kan beter, maar...
waar moet je beginnen?

De zorg kan beter, maar
waar moet je beginnen?

Je werkt al een tijd in de zorg. Je ziet dat de zorg beter kan, maar je weet niet waar je moet beginnen. Je wil aan de gang met gezondheid in plaats van ziekte. Je wil je cliënten helpen niet ziek te worden. Je ziet dat dat niet lukt in het systeem. En je vraagt je af … hoe dan wel?

Je eigen digitale dienst

Wij weten wat er bij komt kijken om een digitale preventieve dienst uit te werken. Wij helpen jou met een beproefde aanpak je expertise, je kennis en ervaring in een digitale dienst te vatten, aan te bieden en te promoten. Zodat jij tijd en aandacht hebt voor je cliënten. En jij tijd en aandacht hebt om steeds meer cliënten te helpen gezond te blijven.

Samen werken aan preventie

Werk makkelijk samen op Healfie,
voor meervoudige preventieve zorg met en rondom de patiënt. 

Werk samen in  platform proposities zodat je ook in beeld komt bij werkgevers.

Kom in beeld bij je ideale klanten

Met je profielpagina op healfie vergroot je je bereik.  Lift mee op het bereik en impact van platform proposities voor werkgevers.

Wat deelnemers zeggen

“Op deze manier mensen helpen, geeft me zoveel energie en het wakkert het vuur in mij aan wat al een poosje aan het doven was. Ik zie nu hoe ik eindelijk de zorgverlener kan zijn die ik altijd al wilde zijn”

“Ik heb het roer omgegooid. Om nu te doen waar ik van droomde toen ik 19 jaar geleden mijn studie begon. Samen met andere zorgverleners gewoon mensen helpen! Mensen gezond houden!.”
“Onze multidisciplinaire aanpak, waarin digitale kennisoverdracht een belangrijke rol speelt, laat patiënten sneller en duurzaam herstellen. Healfie faciliteert dit en maakt dit makkelijker. Hierdoor kunnen we meer aandacht besteden aan onze patiënten."

Over healfie

Healfie is een netwerk organisatie van bevlogen professionals die ervaren dat ons zorgsysteem structureel is vastgelopen en zien dat het binnen het systeem niet lukt dit op te lossen.

Wij zien dat we anders moeten leren kijken naar gezondheid. We zien dat we de zorg voor gezondheid en preventie anders moeten organiseren. In digitale en fysieke netwerken die uitgaan van de persoonlijke relatie en wisselwerking rondom mensen in plaats van ziekten. Wij zien dat hierin de sleutel ligt om ons allemaal gezonder te houden.

Wij zien dat mensen en werkgevers belangrijke partners zijn in deze transitie van ziekte en zorg naar gezondheid en preventie. En wij zijn ervan overtuigd dat het helpend inzetten van innovatieve technologie deze transitie zal versnellen. 

Klaar om werk te maken van gezondheid ?

Plan dan nu een gesprek in om de mogelijkheden te bespreken.

Het platform dat je helpt werk te maken van gezondheid en preventie

Meld je aan om onze nieuwsbrief te ontvangen!

© 2023 Alle rechten voorbehouden